top of page

Tegemist ei ole reklaamiga! Jagan isiklikku, professionaalset kogemust.



* Kvaliteetsed ja vastupidavad mänguasjad. * Vastupidavam kui tennisepall ja ei kuluta hambaid. (uuringu tulemus) * Toidavad koera naturaalseid instinkte oma kaootilise põrkamisega! * Mahub Chuckit palliheitjasse, et säästa viskajaid õlavigastustest ja koormusvaludest!


1. Chuckit pallid põrkavad kaootiliselt, mis toidavad koera visuaalset ja motoorset käitumist. Koerad näevad teravamalt horisontaalselt, nii et küljelt küljele liikuvad objektid on huvitavamad kui sirgjooneliselt lendavad.


2. Võrreldes tennisepalliga - mis koertele tohutult meeldivad, nagu kõik inimesed teavad - on Chuckit pallid vastupidavamad ja ei purune kiiresti (interaktiivseid mänguasju ei tohi koerale kätte jätta). Tennisepallid kulutavad hambaid, lagunevad väikesteks ohtlikeks tükkideks ja ei kesta kaua.


3. Sportlastele ja siledakarvaliste jahikoerte omanikele: selleks, et arendada koera kiirust on vaja palli heita 100m. Pole väga tõenäoline, et keegi suudaks seda teha tihti ja sihikindlalt ilma tõsistemate vigastusteta. Palli viskamise käpp on siin suureks abiks.


4. Ostke 3-6 palli, et ei peaks mööda välja ringi jooksma juhul kui koer ei too palli tagasi või päästab palli lahti ennem "anna", "lahti" jne. käskluse andmist. Kasutage treeningul pigem positiivset preemiat kui negatiivset- või positiivset karistust.


HOIATUS:

1. Ärge kunagi treenige koera kui olete väsinud, haige või vihane.

2. Ärge kunagi treenige koera, kes on haige või vigastatud k.a tähelepanu intensiivsusele - 4-5 kuused kutsikad, kellel hambad vahetuvad.

3. Igasugune saagi jälitamine mõjub koera saagi-, jahi- ja tapmisinstinktile ja vastavalt koerale võib vähendada õppimisõimet. Kui te ei oska oma koera kehakeelt lugeda, küsige abi spetsialistidelt.

4. Palle ei tohi koertele kätte jätta. Vastavalt koerale võib tekitada omastamist (probleemne käitumine, agressioon), sundkäitumist (matsutamine), ärevust (mänguasja kadumine, ära võtmine) ja seedimishäireid (alla neelatud mänguasja tükid). Koerad ei saa öelda, kui nad tunnevad ennast halvasti - ärge mängige nende tervisega (käbid, oksad, võililled, lumepallid, kivid jne.).

85 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page